Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Autokino: Tlapková patrola: Vždy ve střehu

Menu
náš tip
27.11. do 27.11.
16:30 - 18:00
ZAVŘENO: Autokino Strahov
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Autokino: Tlapková patrola: Vždy ve střehu

Projekce filmu Tlapková patrola. Jedinečná příležitost zhlédnout film z bezpečí a pohodlí automobilu. Cena 350 Kč je platná pro osobní automobil.

 
Cena: 350 Kč
 
ZAVŘENO: Autokino Strahov
Vaníčkova
16000, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

V Adventure Bay se schyluje k velkolepému automobilovému závodu, Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma a Skye dokonce pomáhaly postavit okruh. Společně pak tlapky vytvořily servisní technický tým pro svého oblíbeného šampióna a těší se, že mu pomohou k vítězství. Jejich závodnický hrdina se ovšem nešťastnou náhodou zraní, nemůže řídit a s prosbou, aby jel závod místo něj, se obrátí na svého největšího obdivovatele a fanouška – na Marshalla!! Marshall tak musí překonat nedostatek sebevědomí a soutěživosti a zkusit si splnit sen stát se nejrychlejší tlapkou a závodníkem. Závodnický film pak doplní i dvě nejnovější epizody, ve kterých si tlapky zkusí poradit s utrženým obrovským balónem a taky je čeká jedno pavoučí dobrodružství.
70 minut.
Cena 350 Kč je platná pro jeden osobní automobil.


Zpět na homepage