Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

ONLINE: Albánie - Země plná příběhů

Menu
náš tip
02.12. do 02.12.
20:00 - 22:00
Kolem světa
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
ONLINE: Albánie - Země plná příběhů

Viktorka se letos vydala na dvou a půl měsíční cestu po Balkánu. Po celou dobu se nedělo nic zvláštního, dokud nepřekročila albánskou hranici.

 
Cena: od 50 Kč
 
Kolem světa
Na Dionysce 1757/12
160 00, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

Jako by v ten moment vešla do říše divů, začal se odehrávat jeden příběh za druhým. Během pěti týdnů objela celou zemi dokola částečně stopem, částečně přešla pěšky. Na pozadí fantastické horské krajiny se potýkala s nepřízní počasí, s pasteveckými psy i místní pohostinností, která leckdy přesáhla míru snesitelnosti. Byla hostem v mnoha domácnostech, stopla si osla, spala v jeskyni, potkala spoustu medvědích stop i ochutnala mnoho z místní kuchyně… a aby ji neunesla mafie, unesl ji jeden z řidičů, které si stopla. Zemí, kde se dodnes udržuje zvykové právo, jehož součástí je krevní msta a urputná pohostinnost, velící nenechat poutníka přes noc venku, se navzdory všem drobným nepříjemnostem nechala okouzlit natolik, že by tam nejradši zůstala dodnes.


Zpět na homepage