Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

ONLINE: Extrémní Island po vlastní ose

Menu
náš tip
17.10. do 17.10.
18:00 - 19:30
Kavárna dobrodruha
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
ONLINE: Extrémní Island po vlastní ose

Horká země, ledovce, čarodějné hory, duhy nad vodopády.

 
Cena: 120 Kč
 
Kavárna dobrodruha
Seifertova 4
13000, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

Vydáváme se na expedici terénním autem po horských silnicích. Cesta vede lávovými poli, projíždíme mezi ostrými kameny, jedeme sněhem i blátem. Kapitolou samu pro sebe jsou zákeřné brody. Jeden z nich se nám málem stal osudným!

Tomáš Kůdela
Vodním sportům se věnuje už od raného dětství. Začínal na windsurfovém prkně, ale touha podnikat dlouhé plavby ho přivedla až k lodím. Od roku 2002 každoročně několikrát vyplouvá na moře a za tu dobu uplul víc než 37 000 NM a získal nejvyšší kapitánské oprávnění „A“ velitele jachty oceánské plavby. Touha po zdolávání dlouhých etap ho přivedla i ke koupi vlastní lodě, aby byl opravdu nezávislý. Zanedlouho se v něm objevila také potřeba své znalosti předávat dál, a tak se stal jachtařským instruktorem a zkušebním komisařem MDČR.

“Moře je pro mne živel, který mi pomáhá při poznání mých potřeb, snů ale i sebe sama. Ukazuje mi nekonečnou rozlohu a umožňuje mi žít svobodný život. A to je důvodem, proč pluji.”


Zpět na homepage