Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Napříč Prahou – přes tři jezy 2020

Menu
náš tip
28.09. do 28.09.
08:00 - 15:00
Junák – český skaut
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Napříč Prahou – přes tři jezy 2020

Další ročník legendárního závodu po Vltavě centrem Prahy. Letos bude pouze závod, nikoli volné splutí.

Junák – český skaut
Senovážné náměstí 24
110 00, Praha
Vizitka pořadatele 
 

Trať: Vltava mezi ř. km 56,5 a 50,0 (délka 6,5 km); Paddlebordy RACE od ř. km 56,5 k 48,7 a zpět na 50,0 (délka 9,1 km).

Start bude na levém břehu Vltavy na Stadionu vodních sportů na Císařské louce. Trasa povede podél levého břehu za železniční most Na Výtoni. Odtud do středu toku k Palackému mostu a dále k Jiráskovu mostu. Odtud vorovými propustmi Šítkovského a Staroměstského jezu. Po proplutí vorové propusti Staroměstského jezu středem toku mimo vyznačená průjezdní pole Karlova mostu, odkud bude závod pokračovat při levém břehu řeky (tj. levými mostními oblouky) až k vorové propusti Helmovského jezu.

Cíl bude na levém břehu ostrova Štvanice za Negrelliho viaduktem Kategorie Paddlebordy RACE navíc pojedou smyčku mezi Libeňským mostem a Negrelliho viaduktem. Na trati jsou tři jezy s vorovými propustmi obtížnosti WWII. Pořadatelé si vyhrazují právo vyhlásit úpravu trati i stanovit způsob překonání obtížných míst.


Zpět na homepage