Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Čajomír fest 2020 - největší svátek čaje v Evropě

Menu
náš tip
15.08. do 16.08.
12:00 - 20:00
Vyšehrad - Staré purkrabství
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Čajomír fest 2020 - největší svátek čaje v Evropě

Na konci prázdnin se opět sejdou milovníci čaje a čajové kultury z celého světa. Dvoudenní svátek čaje, který v Evropě nemá obdoby.

 
Cena: od 200 Kč
 
Vyšehrad - Staré purkrabství
Vyšehradské sady
128 00, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Staré purkrabství na Vyšehradě bude už podvanácté hostit největší festival čaje v Evropě.

Letošní Čajomír Fest, se bude konat ve dnech 15. 8. – 16. 8. 2020. Zahájení festivalu proběhne v sobotu ve 12.00 a program prvního dne potrvá až do 20.00. Nedělní část svátku čaje bude pokračovat již od brzkých ranních hodin a festival zakončíme při smrákání slavnostním vyhlášením Krále čajmenů.

Letošní Čajomír fest se ponese v japonskému duchu, díky 100 letému výročí navázání česko-japonských diplomatických vztahů. Setkávají se zde jak profesionálové, tak nadšenci čajového světa. Akce je určena pro celou rodinu.

Hlavním bodem programu je velká degustace čajů a bylin, které připravují zástupci čajoven z Čech, Evropy i vzdálenějších zemí. Na hlavním pódiu pak proběhne přehlídka čajových stylů a bohatý doprovodný program. V současné chvíli se registrovalo 30+ čajoven a čajmanů z Čech i zahraničí. Přijednou například i majitelé čajovny v Petrohradu.


Zpět na homepage