Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

French riviera: Côte d'Azur

Menu
náš tip
16.07. do 19.07.
11:00 - 22:00
Manifesto Florenc – UZAVŘENO
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
French riviera: Côte d'Azur

Přijte se s námi zasnít a přenést do uliček nádherných středomořských měst jako je Cannes či Nice. Užijte si francouzskou atmosféru přímo v Manifestu.

Manifesto Florenc – UZAVŘENO
Na Florenci
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Těšit se můžete na:

PÍSEČNOU PLÁŽ S LEHÁTKY NA STŘEŠE

16/7 WORKSHOP: NAMÍCHEJ SI SVŮJ GIN & TONIC
16:30-18:00
Namíchejte si svůj vlastní G&T! Uznávaný barman Pavel Weiss Vám ukáže, jak si namíchat výborný letní drink Gin&Tonic dle Vašich chuťových preferencí. Ochutnáte nejen rozmanité variantů ginů, ale také prémiových toniků, které zásadně ovlivňují výslednou chuť drinku. Následně Vám vysvětlí, jaké druhy ovoce či koření ještě podtrhnou tu správnou chuť drinku, který Vás okouzlí.

16/7-19/7 DEGUSTACE VÍNA CHATEAU MINUTY
Každý den vám představí náš francouzský šéfkuchař Alexis nejlepší vína z vinařství Chateau MInuty
, které se nachází v Provence a je označováno jako "crus clasés". Jejich vína najdete v nejprestižnějších restauracích po celém Azurovém pobřeží i v Paříži. Ke kompletnímu zážitku pak doporučujeme vyzkoušet gastronomické speciality z Le Petit Bouillon.

17/7 DJ MONSIEUR LAPIN z Atelier Charlie Voston

19:30-21:30
Šéfkuchař Francois, který stojí za konceptem italsko-francouzské kuchyně L’Atelier Charlie Voston, hrával na berlínské hudební scéně. Přijďte si užít klubovou atmosféru v Manifestu a nechte se unést lehkými housovými rytmy.

18/7 ŽIVÁ FRANCOUZSKÁ HUDBA

Sobotní atmosféru vám zpříjemní živá francouzská hudba. Jména interpretů zveřejníme již brzy.

19/7 FRANCOUZSKÉ LETNÍ KINO: RAOUL TABURIN

21:00
Jestli se někdo vyzná v kolech, pak je to Raoul Taburin (Benoit Poelvoorde). Je nejzručnějším cyklomechanikem v širokém okolí, který dokonale rozumí duším svých zákazníků i těm na jejich bicyklech. Celý život ho ale trápí překvapivé tajemství, které neprozradil ani své milující ženě. Neumí jezdit na kole! Když poklidný život v prosluněném městečku na jihu Francie naruší rozšafný pařížský fotograf, začíná hrozit, že Raoulovo tajemství bude odhaleno... Milá komedie podle stejnojmenné knihy geniálního ilustrátora, humoristy a autora „Mikulášových patálií“ Jeana-Jacquese Sempého vypráví půvabný příběh o přátelství, lásce, důvěře i strachu z vlastní slabosti.


Zpět na homepage