Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Fource Live: Aiko + Teepee

Menu
náš tip
10.08. do 10.08.
19:00 - 22:00
Střecha Radost
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Fource Live: Aiko + Teepee

Fource Live: série koncertů, které za sebou zanechají stopu.

 
Cena: 290 Kč
 
Střecha Radost
nám. Winstona Churchilla 1800/2
130 00, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

Vstupenky (290 Kč) >> https://bit.ly/FourceLive5

Aiko
Aiko, to jsou zasněné melodie, neony a energická vystoupení s unikátní atmosférou. Narodila se v Moskvě, vyrůstala v České republice, ale v současnosti sídlí v Londýně – a taky díky tomu je její tvorba mixem různých kultur a inspirací. Svou kariéru začala v televizní soutěži Superstar, své první EP AIKO vydala v roce 2018 a od té doby okouzlila mnoho fanoušků nejen na podiích velkých festivalů jako Sziget nebo Waves Vienna. V současnosti Aiko pracuje na nové tvorbě, kterou představí i v rámci svého setu.

teepee
Zvuk dreampopového dua Teepee je definován zasněným spojením vokálů, akustickou kytarou zpěváka Masona a křehkými tóny elektrické kytary, které obstarává zpívající kytaristka Tereza. Už první rok existence kapely si získal respekt tuzemské nezávislé scény a dal vzniknout debutové desce Albatross (duben 2016), kterou produkoval Mikoláš Růžička (Piano, Republic of Two). Po skvělém přijetí jejich debutu se Teepee aktuálně vrátili s druhou deskou Where the Ocean Breaks.

Koncerty Fource Live představí vždy dva domácí interprety, kteří zahrají v komorním prostředí pražského klubu Chapeau Rouge. Vystoupení budou přístupná veřejnosti (vždy v souladu s aktuálním nařízením a za přísného dodržování hygienických standardů) a zejména z nich vznikne profesionální záznam, který bude brzy poté přístupný nejen těm, kteří nebudou moci přijít do klubu.


Zpět na homepage