Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Runway Park 2020

Menu
náš tip
04.07. do 23.08.
10:00 - 18:00
Letiště Václava Havla
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Runway Park 2020

Užijte si nezapomenutelné prázdniny v unikátním rodinném parku přímo na letištní dráze Letiště Václava Havla.

 
Cena: od 120 Kč
 
Letiště Václava Havla
K Letišti 6/1019
160 08, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

Užijte si nezapomenutelné prázdniny v unikátním rodinném parku. 
Jen toto léto vás čeká plno zábavy a zážitků v místech, kam se běžně nepodíváte - na bývalé dráze 22.

➤    Unikátní areál přímo na bývalé dráze
➤    Speciální letištní technika
➤    Letadla na dosah
➤    Atrakce a pestrá nabídka občerstvení
➤    Bohatý doprovodný program pro celou rodinu
➤    Jedinečná událost, která se nebude opakovat


14. 8. - 16. 8. VÍKEND NEJEN S RYTÍŘI NEBES


Sedmý prázdninový víkend se tentokrát ponese v duchu letectví a připomínky významného 75. výročí příletu československých letců RAF po 2. světové válce do Prahy.

Návštěvníci se mohou na Letišti Václava Havla Praha těšit na věrnou kopii bojového letounu Supermarine Spitfire, vojenské stany britského Královského letectva, dobové uniformy i ukázku předmětů používaných válečnými piloty. Vojenské zájmové spolky si také připravily přednášku nejen o ikonickém Spitfiru a o životě letců, ale zejména ukázku letecké přípravy bombardérů a stíhačů RAF. Ve spolupráci s Planes.cz připravilo Letiště Praha fanouškům letadel na sobotu a neděli workshop o tzv. plane spottingu. Návštěvníci Runway Parku tak mají jedinečnou příležitost popovídat si o tomto speciálním zájmu a dozvědět se, jak rozeznat typy letadel či jak správně letadla fotografovat.  
 
Letiště Praha si také ve spolupráci s Aviatickým sdružením Bohemia hrdě připomene již 75. výročí příletu československých letců RAF, které se odehrávalo postupně právě od 13. srpna 1945 na tehdejším ruzyňském letišti. Při příležitosti konající se vzpomínkové akce v prostorách historického terminálu Letiště Praha očekává, že by mohli návštěvníci Runway Parku kolem sobotního poledne zahlédnout i průlet stíhacích letounů JAS-39 Gripen. V sobotu odpoledne by se pak přímo v Runway Parku měla objevit zajímavá letadla, například DHC-2 Beaver, M1D Sokol nebo Zlín 143. Změny program jsou z organizačních důvodů vyhrazeny. Dále se mohou příchozí těšit opět na Evropskou vesmírnou agenturu či na zábavní program od ŠKODA AUTO. 


Zpět na homepage