Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Procházka s Ivanou na téma žila jsem na Hlaváku

Menu
náš tip
06.07. do 06.07.
17:00 - 19:00
Pragulic - Poznej Prahu jinak!
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Procházka s Ivanou na téma žila jsem na Hlaváku

Dokážete si představit 37 zim na ulici? Naše Ivanka to zvládla a i přesto všechno, je to ten nejpozitivnější člověk, co známe. Přijďte se přesvědčit.

 
Cena: 250 Kč
 
Pragulic - Poznej Prahu jinak! z.s.
Staroměstské náměstí 4/1
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Jejím domovem býval Hlavák, její tempo je vražedné. Seznamte se s Ivanou, rebelkou, která od mládí hledala útočiště na ulici. Pro ránu nešla daleko a kuráž si dodávala chlastem. Co se stane, když vyrůstáte bez domova, když vám v dětství nikdo nedá lásku, jen rány pěstí? O tom vám poví Ivana na prohlídce svého přechodného domova - Hlavního nádraží, kde spávala spolu s ostatními osadníky v betonové prohlubni. Přes den jste ji mohli potkat, jak posedává se svou partou na oblíbených lavičkách před budovou nádraží a lamentuje nad životem. Dnes už je ale situace úplně jiná. Ivana se rozhodla, udělat životu na ulici přítrž a skončit s chlastem. Od roku 2017 pracuje pro Pragulic a i když se na prohlídky nikdy necítila, dneska je z ní zkušená vypravěčka svého životního příběhu a průvodkyně centrem města. Lavičky a kartony na studené zemi, vyměnila za hezké bydlení a svůj život teď sdílí s manželem Václavem. Ivana je milovnice "fárání" aneb prohrabávání konťáků. Takže se nemůžete divit, že vám ukáže, jak z vajglů ubalit cigáro nebo co všechno z toho, co má právě na sobě, našla v kontejneru.

Procházka s Ivanou se koná každé pondělí. V případě skupinové vstupenky je možno zvolit si individuální termín mimo její pravidelné prohlídky (při skupině 5 osob zůstává vstupné stejné jako v případě prohlídky pro jednotlivce).

https://pragulic.cz/tour/ivana/

Vstupné: 250 Kč (180 Kč - snížené pro studenty a seniory)

Rodinné vstupné: 700 Kč (2 dospělí a 2 děti) 

Skupinové vstupné: 1 250 Kč (1 - 5 osob), 3 500 Kč (6 - 15 osob), 5 000 Kč (16 - 25 osob)


Zpět na homepage