Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Běh pro Paměť národa - každý sám a přitom spolu

Menu
náš tip
23.05. do 23.05.
06:30 - 23:00
Paměť národa
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Běh pro Paměť národa - každý sám a přitom spolu

Poběžte jen tak pro radost, „za všechny co pomáhají“ nebo další hrdiny, kdekoli v ČR nebo v zahraničí, raději v potřebné vzdálenosti od ostatních.

 
 
Paměť národa
Vodičkova 704/36
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Na tento běh není žádná oficiální registrace, nic se za něj neplatí. Ale pokud budete chtít, můžete vaším květnovým během podpořit Centrum pomoci Paměti národa zde.
Je to náš velký aktuální projekt, v němž pomáháme pamětníkům-seniorům. Částka je čistě na vás, za jakoukoli pomoc budeme vděční. Děkujeme!

A i při květnovém běhu si chceme připomenout hrdiny - ty minulé i současné! Běžet můžeme za sestřičky a doktory, záchranáře, za všechny, co šili roušky…Ale běžet můžete tradičně i za ty, kteří se statečně chovali v minulosti – za letce RAF, odbojáře, pétépáky, politické vězně…Nebo běh věnovat vašemu dědečkovi, který je pro vás vzorem. Je to na vás, komu svůj běh věnujete!

A když už nemůžeme běžet spolu, spojíme se v myšlenkách a on-line! Budeme rádi, když na sociálních sítích budete sdílet vaše fotky nebo videa z tohoto běhu nebo klidně i z tréninku.


Zpět na homepage