Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Talk Show Camping s Ondřejem Cihlářem - livestream

Menu
náš tip
27.05. do 27.05.
19:00 - 21:00
CAMP – Centrum architektury a městského plánování
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Talk Show Camping s Ondřejem Cihlářem - livestream

Talk Show Camping s Ondřejem Cihlářem. Herec a režisér divadla Vosto5 hostí Michaelu Márovou a Václava Kociána. Livestream Talk Show.

 
Cena: Zdarma
 
CAMP – Centrum architektury a městského plánování
Online
128 00, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Talk show s hercem a režisérem divadla Vosto5 Ondřejem Cihlářem. Ten v ní diskutuje s odborníky, politiky, vizionáři i aktivními občany o architektuře, metropoli, městských plánech či dopravě. Cílem talk show je odlehčit složitá témata, přiblížit je veřejnosti a Pražany do procesu městského plánování zapojit. Tentokrát do kempovacích křesílek usednou hrdinové všedního dne. Ti, kteří pracují na prospěšných projektech a pomáhají ostatním, aby lépe tuto divnou dobu ustáli. Do květnového dílu přijala pozvání Michaela Márová, která v posledních měsících vedla na Císařské louce humanitární kemp neziskové organizace Naděje. Druhým hostem je Václav Kocián z HUA HUA Architects, jeden z autorů projektu Gastro žije!, který podporuje znovuotevření podniků a obnovení života v ulicích měst.


Zpět na homepage