Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Tomáš Sedláček: Dobro a zlo 2020

Menu
náš tip
07.04. do 07.04.
18:00 - 21:00
Elegantní Česko
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Tomáš Sedláček: Dobro a zlo 2020

Rozhovor s Tomášem Sedláčkem. Speciálním hostem bude na část program pan doktor Jaroslav SOJKA, hlavní kurátor sbírek Pražského hradu.

 
Cena: Zdarma
 
Elegantní Česko
Online
11000, Praha
Vizitka pořadatele 
 

Speciálním hostem 7.4. bude navíc na část program pan doktor Jaroslav SOJKA, hlavní kurátor sbírek Pražského hradu. Podíváme se na přesahy mezi Mytologií, Uměním a Ekonomií - zkrátka na kultivaci veřejného prostoru.

Je tu nová dekáda. Postupující oligarchizace, otupování hodnot, problémy s migrací, boom technologie, která přepisuje pravidla. Postfaktický složitý svět interpretovaný v mnoha zkratkách. To jsou jen některé charakteristiky. Jak vidí současné otázky filosof a ekonom Tomáš SEDLÁČEK - autor bestselleru Ekonomie dobra a zla, tedy knihy, která byla přeložena do 21 jazyků (včetně čínštiny či korejštiny) a sklidila úspěch u zahraniční kritiky (Financial Times, New York Times, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine Zeitung) i na akademické scéně? Přijďte s ním diskutovat ;-)

Diskusi moderuje Pavlína Kvapilová - zakladatelka projektu Elegantní Česko, bývalá moderátorka Hyde Parku ČT24, exředitelka divize ČT Nová média a exzpravodajka Českého rozhlasu v Bruselu.


Zpět na homepage