Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Malá inventura 2020

Menu
náš tip
20.02. do 29.02.
20:00 - 22:00
Malá Inventura - festival nového divadla
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Malá inventura 2020

Přehlídka nejvýraznějších projektů nového divadla, které vznikly na nezávislé divadelní scéně v Praze v předchozím roce.

 
 
Malá Inventura - festival nového divadla
Osadní 26
170 00, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Na letošním osmnáctém ročníku se v hlavním programu představí špičkové divadelní soubory reprezentující tvorbu 13 domovských scén festivalu (DOMOVSKÉ SCÉNY), etablované projekty českých a zahraničních umělců působících na pražské nezávislé scéně (TAŽNÍ PTÁCI a RESIDENTS) i talentovaní začínající umělci (NOVÁ KREV NA SCÉNĚ).

Festival se na deset dní stane centrem živého networkingu divadelních organizací a profesionálů, uměleckých skupin, performerů i širší odborné veřejnosti.

Festivalovými místy 18. ročníku festivalu Malá inventura jsou Alfred ve dvoře / Motus, Astudio Rubín, Divadlo Archa, Cross Attic, DOX, MeetFactory, NoD, Petrohradská kolektiv, PONEC - divadlo pro tanec, Studio Hrdinů, Venuše ve Švehlovce, Divadlo X10, Veletržní palác - Národní galerie, Studio ALTA, Palác Akropolis, Studio Paměť, Werichova vila, La Fabrika a další.


Zpět na homepage