Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Městečko Palermo usíná / Janek Lesák & kol.

Menu
náš tip
24.02. do 24.02.
19:30 - 22:00
NoD - Experimentální prostor
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Městečko Palermo usíná / Janek Lesák & kol.

Unikátní zážitek na pomezí divadla a LARPu (life action role play). Dress code: 20's.

 
 
NoD - Experimentální prostor
Dlouhá 33
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Přijďte si zahrát největší rozšíření klasické táborové hry "městečko Palermo" všech dob. Staňte se jedním z 55 obyvatel městečka, prožijte celý příběh v jeho kůži …a pokuste se přežít až do konce. Tady totiž nejste divák, tady jste hráč.

Pamatujete si hru “městečko Palermo”? Je to táborová klasika, kde hráči sedí v kruhu a tajně se určí, kdo z nich bude vrah. Ten každou noc zavraždí jednoho z ostatních a ti se ho snaží odhalit dřív, než zabije všechny ostatní.

Vytvořili jsme pro vás největší rozšíření “městečka Palerma”, jaké jste kdy zažili.

Každý z hráčů bude reprezentovat jednoho z 55 unikátních obyvatel našeho Palerma. Každá postava má svůj vlastní příběh, přání, vztahy a schopnosti. V kůži vaší postavy zažijete celý příběh a budete mít naprostou svobodu v každém okamžiku ovlivnit děj a posunout příběh zcela novým směrem. Osud Palerma i všech jeho obyvatel bude ve vašich rukou. Jaké městečko z Palerma vybudujete?

Městečko Palermo usíná je participační divadlo - to znamená, že nebudete sledovat herce, kteří vám hrají příběh, ale sami budete jeho součástí. Hry se můžete účastnit pouze jako aktivní hráč, není možné se “jen dívat”. Tenhle příběh můžete vidět jen pohledem jedné z postav.

Prosba:
Pro každého hráče je připravena jeho vlastní unikátní postava, která má nepostradatelnou funkci pro celý příběh. Pokud by více z vás nakonec nedorazilo, nebylo by možné hru vůbec spustit. Pokud jste si zakoupili vstupenku, ale nebudete se moci hry zúčastnit, dejte nám to prosím vědět na palermo@roxy.cz nebo sms zprávou na tel. 603 715 560. Moc nám tím pomůžete. Děkujeme.


Zpět na homepage