Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
ledna

Siesta: Vintage Sale Pop-up

Cosmic kids

zpět na výpis akcí
 

Tematický pop-up sale, kde si v čase italské siesty od 14 do 17 hodin budete moct udělat radost modními vintage poklady za symbolické ceny.

Datum:19. 01. 20
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Nezapomínejme na nezbytnou součást siesty - káva, víno a tiramisu. Dezert bude na nás, italské nápoje za velmi příjemné ceny.

Abyste byli v obraze, stěhujeme náš ateliér a k prodeji toho bude opravdu hodně. Výprodejové ceny budou od 50 do 500 korun. Prodávat budeme nejen nevyprodané věci na e-shopu, ale i spoustu dalších kousků, které jsme nikdy z nějakého záhadného důvodu nevyfotily, ale najednou se nám v ateliéru shromáždily ve velkém.

Na jednom štendru najdete i novou kolekci, která se bude pohybovat cenově stejně jako na e-shopu.

Dresscode: italská mafie
CASH ONLY

P.S.: Siesta se bude konat v soukromém bytě, proto prosím berte na vědomí, že budeme pouštět pouze 40 lidí najednou. Trpělivým čekajícím bude tento čas zpříjemňován tiramisu a nápoji.

Cosmic kids
Tel: 606 474 211
Milady Horákové 690/4
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: