Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
ledna

Dobročinný blešák

Modrý pavilon

zpět na výpis akcí
 

Přineste co už nepotřebujete a jiným by se mohlo hodit.

Datum:18. 01. 20
Čas:10:00 - 14:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Přineste co už nepotřebujete a jiným by se mohlo hodit. Nebo přijďte „jen“ pro nějaký poklad či se pobavit se sousedy. Vhodné předměty a věci do blešáku: retro-stylové věci (které mají duši a nestárnou); vybavení kuchyně i celého bytu; malé elektro; šperky; zánovní nepoškozené oblečení; hračky; sportovní potřeby; dary co nesedly a další dle uvážení. 
Věci na prodej nám můžete věnovat do společného blešáku nebo si pronajmout prostor pro vlastní stánek.

Chcete-li se přihlásit jako prodejce, nebo se přidat jako dobrovolník při organizaci, napište nám na sidlistekrc@gmail.com. Za každou pomoc budeme vděční.

Komu je blešák věnován a kam půjdou vybrané peníze? 
Ve věku 45 let po dlouhé nemoci nás v sobotu 14. prosince navždy
opustila naše kamarádka Marta, která nejen nám vždy ráda podala pomocnou ruku. Zanechala zde manžela a dvě malé děti, proto jim přenecháme celý výtěžek z tohoto blešáku.

Stejně jako na předchozích akcích, můžete opět přinést něco dobrého na společný občerstvovací stůl - sousedi sousedům. O pitný režim se postará Vinotéka Slovácký sklípek Krč.   

Modrý pavilon
Tel:
Štúrova 1281/10
Praha 4, 142 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: