Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
listopadu

OSLAVA BEAUJOLAIS NOUVEAU VE SLOVANSKÉM DOMĚ

Slovanský dům

zpět na výpis akcí
 

Advivum Wine Bar & Shop srdečně zve vás a vaše přátele na oslavu Beaujolais, která proběhne 20.11. od 21:00 hodin.

Začátek:20. 11. 19
Konec:21. 11. 19
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 01:00
Kategorie: lifestyle|Relax, Nakupování

Akce proběhne ve francouzském stylu pod širým nebem nebo ve vyhřívaném iglú. Můžete ochutnat toulouskou klobásu s pečeným bramborem nebo šneka s mandlemi a sýrem. Celý večer se bude popíjet Beaujolais a v 00:01 hodin slavný francouzský vinař Jena-Etienne Chermette osobně otevře speciální láhev, o objemu 6 litrů = Mathusalem, prvního Beaujolais Nouveau 2019.

Přijďte do vinného baru se zahradou ve Slovanském domě, Na Příkopě 22, Praha 1. Rezervace není nutná.

Svátek má svůj původ v 19. století a rovná se ve Francii téměř státnímu svátku. Mladé Beaujolais Nouveau je podle historické tradice povoleno otevřít a konzumovat až od půlnoci 3. čtvrtka v listopadu. Díky nedočkavosti lidí po celém světě okusit první víno z poslední úrody, a zažít tak starý francouzský zvyk, přistávají letadla už ve středu odpoledne na letištích po celém světě, abychom se mohli radovat už od čtvrteční půlnoci z mladého vína.

 

 

Advivum Wine Bar &am...
Tel:
Na Příkopě 22, Praha 1
110 00, www.slo
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: