Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
listopadu

SWAP pro celou rodinu: podzimní edice

Cafe Prostoru_

zpět na výpis akcí
 

Už potřetí proběhne benefiční Swap pořádaný pod taktovkou Swap Prague. Swap na podporu krizové Linky pro mámy a táty.

Datum:10. 11. 19
Cena:150 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Beauty, Móda

Z každého vstupného ve výši 150 Kč putuje 70 Kč na podporu Krizové linky pro táty a mámy.

Krizová linka pro táty a mámy pomáhá rodičům, kteří procházejí rozchodem, poskytne jim emoční podporu i klíčové informace k tomu, aby našli motivaci k dohodě s partnerem i ve chvíli, kdy jejich vztah končí.

A jak swap funguje: 10:00 – 18:00

Jednoduše se registrujte http://bit.ly/aperioswap2019 a pak už jen přineste (ale není to podmínkou) oblečení, doplňky, bižuterii, knihy, drobné věci do domácnosti. Odnést si můžete cokoliv, co se vám hodí. Počet kusů, které si odnesete, není nijak omezen.
Věci přijímáme průběžně během akce či cca půl hodiny před zahájením.

Prosíme, noste opravdu fajn věci, co někomu udělají radost. Uvítáme spíše méně věcí v lepší kvalitě, vypraných či umytých. Tak společně zajistíme dobrou kvalitu věcí na swapu a příjemnější swapování pro všechny. Doporučujeme věci donést v takové kvalitě a stavu, v jakém byste je věnovali svým přátelům.

Cafe Prostoru_
Tel: 608 264 575
Technická 2710/6
Praha 6, 160 80
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: