Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
srpna

Rooftop Talks | Loono: Základem je prevence

Střecha Lucerny

zpět na výpis akcí
 

Dalšími hosty série Rooftop Talks budou mladí lékaři sdružení v projektu Loono.

Datum:26. 08. 19
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:00
Kategorie: lifestyle|Zdraví

Protože zdravá a udržitelná budoucnost závisí také na zdraví nás samotných, považujeme za klíčovou prevenci proti zhoubným onemocněním. Loono nás naučí, jak správně a pravidelně vyšetřovat prsa a varlata a odhalit tak rakovinu v časném stádiu. V rámci přednášky si budete moct vyzkoušet správnou techniku samovyšetřování na speciálních modelech. Bude se mluvit také o očkování jako součásti prevence.

Loono je tým mladých lékařů a studentů medicíny. Pořádají workshopy ve školách, firmách i na festivalech a vzdělávají veřejnost v oblasti prevence onkologických a kardiovaskulárních onemocnění. Odbornými garanty jejich aktivit jsou lékaři z oborů gynekologie, urologie, kardiologie i praktického lékařství.

Přednáškový cyklus Haenke si klade za cíl zvýšit povědomí veřejnosti o klíčových aspektech spojených s budoucností života ve městě a hledat odpovědi na to, jaké funkce by v nich měla plnit příroda a rostliny. Jaká jsou východiska a řešení pro občany Prahy a měst obecně v kontextu klimatických změn, antimikrobiální rezistence, stále méně dostupného bydlení nebo efektu tepelného ostrova? Přednášky probíhají každé pondělí, vždy od 18:00.

Střecha Lucerny
Tel:
Štěpánská 61
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: