Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
července

Nová prodejna PEPCO v OC Letňany

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Obchodní centrum Letňany si vás dovoluje pozvat na otevření nového obchodu PEPCO Česká republika, které proběhne ve čtvrtek 4.7.2019.

Datum:04. 07. 19
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

PEPCO nabízí široký sortiment dětského oblečení a hraček, dámskou i pánskou módu či rozsáhlý výběr doplňků pro domácnost. V této prodejně naleznete také vybavení do koupelny, kuchyňské potřeby, polštáře, ozdobné deky a přikrývky, závěsy, dekorativní předměty, náčiní na uklízení, úložné boxy, speciální sezónní produkty… Vybere si skutečně každý. A to všechno za nejnižší ceny!

Jestli váš mrňous mění velikost trička jako na běžícím páse anebo byste si chtěli jen zútulnit svou domácnost pěknými věcičkami, rádi vás v PEPCO přivítají. Čeká na vás příjemné prostředí a ještě příjemnější ceny.

OC Letňany
Tel: +420 221 742 400
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: