Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
května

Dyzajn Market Léto 2019

Dyzajn market

zpět na výpis akcí
 
Tip

Dyzajn market je výběrová prodejní výstava autorské tvorby na náměstí Václava Havla a v přilehlé provozní budově Národního divadla.

Začátek:25. 05. 19
Konec:26. 05. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Bydlení

Akce se během víkendu zúčastní cca 180 dyzajnérů šperků, doplňků, kabelek a batohů, autorů uměleckých předmětů, porcelánu, dekorací, návrhářů oblečení, hraček nebo papírenského zboží.

Součástí akce je bohatý doprovodný program - divadla, kapely, DJs, kreativní dětský koutek a 20 stánků se skvělým jídlem a pitím.
Akce se účastní převážně lokální tvůrci z Čech a Moravy, ale také ze Slovenska, Maďarska, Polska, Německa, Rakouska nebo Ukrajiny. Vstup je zdarma a bez bariér. Oba dny se akce koná 10.00-19.00 na náměstí Václava Havla (dříve Piazzeta Národního divadla).

Dominantou letní edice budou módní přehlídky 12 dyzajnérských značek na modelkách - ženách 4 generací.

Dyzajn market
Tel:
Náměstí Václava Havla
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: