Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
dubna

Vintage POP UP #catchbyme

100class concept store

zpět na výpis akcí
 

Týdenní pop up s výběrovým vintage oblečením.

Začátek:23. 04. 19
Konec:28. 04. 19
Čas:13:00 - 16:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Vintage kousky a oblečení z druhé ruky jsou stále populárnější. Second hand už naštěstí není jen hrabárna a swap tak úplně neznámé slovo. A protože se móda neustále opakuje, spolehlivou studnicí pokladů se staly i šatníky našich maminek nebo babiček. Najít to pravé ale nebývá tak snadné – vyžaduje to trénované oko, spoustu času a obrovskou dávku štěstí. Vendula Stoklásková, která stojí za pražským 100CLASS concept store, sekáče miluje. Vždycky tam objeví něco skvělého pro sebe a své známé. A při příležitosti nadcházejícího Fashion Revolution Weeku dá těmhle originálním věcem prostor i ve svém obchodě.

“Jsem velkou propagátorkou nadčasovosti a kvalitních věcí s trvalou hodnotou, které si s oblibou pořizuju také do svého šatníku. Ráda kombinuju kousky od lokálních návrhářů s těmi z druhé ruky, co nepodléhají krátkodobým módním trendům. Pokud jsou vyrobené z prvotřídních materiálů, dokážou při správné péči vydržet i několik desítek let,” říká Vendula Stoklásková. “Tenhle princip jsem se teď rozhodla vyzkoušet i ve 100CLASS concept store a udělat týdenní pop up s výběrovým vintage oblečením - kdy jindy, než právě v rámci světového Fashion Revolution Weeku, který upozorňuje na problémy módního průmyslu a podporuje uvědomělé nakupování,” dodává Vendula.

Akce s názvem #catchbyme se bude konat od 23. do 28. dubna 2019. Stávající sortiment obchodu, ve kterém najdete tvorbu českých a slovenských designérů a nezávislých evropských značek, doplní minimalistické vintage oblečení z druhé ruky. Každý kousek s láskou a péčí vybrala sama majitelka 100CLASS concept store. K dostání budou například basic košile ze 100% bavlny, vlněná saka a kalhoty nebo květované šaty, vše v cenách od 300 do 1000 Kč. V průběhu celého týdne bude také Vendula zájemcům radit se stylingem - stačí si z domu přinést oblíbené kousky a na místě vyzkoušet nové kombinace, nebo si jen přijít popovídat o udržitelném šatníku.

100class concept store
Tel: 604 833 822
Soukenická 1096/30
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: