Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Výměna dámského oblečení, doplňků a tentokrát také knih všech žánrů

Datum:16. 03. 19
Cena:50 Kč
Čas:10:00 - 15:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Swap – alias výměna dámského oblečení a doplňků. Dejte šanci věcem, které vám leží netknuté ve skříni a jsou v pěkném stavu.

Přineste je na Swap, ať můžou sloužit dál a dělat radost někomu dalšímu. Podmínkou je, přinést takové věci, které byste darovaly svým přátelům - v pěkném stavu, vyprané, čisté. Můžete přinést dámské oblečení, kabelky, doplňky, šperky. Nejde o kvantitu, ale kvalitu. Vy si naopak můžete najít nějaký jiný kousek, který vás potěší. To vše s ohledem na udržitelnost – ušetříte nejen svoji peněženku ale především přírodní zdroje.

DORAŽ – PŘINES - VYMĚŇ – ODNES

Připraveno pro vás bude i drobné občerstvení.

Swapujeme v sobotu od 10:00 do 16:00 hodin, věci však můžete nosit už předem, v pátek od 17:00 do 19:00 hodin.

CO JE SWAP? (převzato od Udržitelně Chic, které tímto děkuji i za cenné rady k pořádání akce)

Swap je o výměně (např. nevhodných dárků, dobrého oblečení, knížek a zachovalých potřeb do domácnosti). Přineste, co, už nepotřebujete a odneste si něco, co vám udělá radost. Čím více skvělých věcí se na swapu nastřádá, tím si můžete být více jistí, že zase někdo přinese něco, co oceníte a potřebujete vy!

JAK SWAP FUNGUJE?
Zaregistrujete se a pak přinesete oblečení. Odnést si můžete cokoliv, co potřebujete či se vám líbí ZDARMA. Počet kusů není nijak omezen, ale buďte rozumní a berte si jen to, co se vám skutečně hodí a co potřebujete, jen tak to může fungovat. Mějte na paměti, že je třeba nosit hezké věci a také neuškodí přečíst si Zásady ostříleného swapera.

ZÁSADY OSTŘÍLENÉHO SWAPERA
1) Ví, že lokální přímá výměna je nejšetrnější a nejúčinnější způsob ekologického získávání věcí.
2) Na výměnu nosí jen věci ve skvělém stavu a čisté, takové, které by třeba daroval s radostí i svým přátelům.
3) Jeho záměrem je udělat radost ostatním a zbavit se věcí smysluplně. Je spokojený, když jeho věci mohou i nadále sloužit ostatním.
4) Ze swapu si odnáší věci, které mu činí radost nebo je potřebuje pro sebe a své nejbližší, a to v množství, které sám unese!
5) Je ohleduplný k ostatním, vrací věci na svá místa, zachová klid i v tlačenici a usmívá se na své okolí.
6) Swap bere nejen jako zábavu, ale i životní styl, kde může zažít i pořádnou dávku adrenalinu, když objeví třeba skvost typu kašmírový svetr :)

Nezapomeňte, že nenakupováním, tříděním, recyklací, používáním věcí z druhé ruky a posíláním věcí dál šetříme energii, planetu a prodlužujeme životní cyklus výrobků. Děkujeme, že v tom jedete s námi.


 

Kulturní a rodinné c...
Tel: 734 422 114
Toužimská 244/42
Kbely - Praha 9, 19700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: