Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
prosince

Luftování - charitativní bazar

Luftování

zpět na výpis akcí
 
Tip

Přijďte o víkendu 8. a 9. prosince na již 9. ročník dobročinného bazaru „Luftování“!

Začátek:08. 12. 18
Konec:09. 12. 18
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Návštěvníky bazaru čeká pestrá nabídka oděvů, doplňků, rukodělných výrobků, hraček a mnoha dalšího. Důležité je vědět, že cenu za zboží, a tím i výši svého příspěvku na podporovaný projekt, si nakupující určují sami.

 

Charitativní bazar Luftování 2018 letos podpoří Společnost pro ranou péčispolečnost poskytující odborné služby, podporu a pomoc rodinám, ve kterých se narodilo dítě s postižením.


Máte-li chuť se k akci připojit, můžete také vyluftovat své skříně a věnovat nadbytečné oblečení, doplňky, nechtěné dárky a jiné věci všeho druhu. Vaše poklady můžete nosit od 3.12. přímo do místa konání bazaru v otevírací době kavárny, od 9 do 21 hodin.

Těšíme se na Vás!

 

Luftování
Tel:
Vyšehradská 53
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: