Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
března

Oficiální otevíračka pražského Momentu!

Moment Praha charity shop

zpět na výpis akcí
 

Charity shop podporující neziskovou organizaci CCBC. Vracíme Vaše staré věci do nového života.

Datum:28. 03. 18
Čas:16:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|

Do našeho krámku můžete vstoupit již od konce loňského roku a ti, co stihli zavítat, tak vědí, že nezaváhali.... ale ješte jsme to pořádně neoslavili!

Proto bychom Vás společně s CCBC pozvali na malý večírek spojený s oficiálním otevřením pražské pobočky.

Jako dress code jsme tématicky zvolili zvířecí motiv, tak oblečte třeba nějaký zvířecí vzor, ale kreativitě se meze nekladou.. 

Budeme se těšit na Vás a Vaše modely s malým občerstvením, dobrým slovem a příjemným hudebním doprovodem.

Moment Charity Shops zahrnuje síť charitativních obchodů, které svým fungováním podporují neziskové organizace sociálního a enviromentálního směru. Do koloběhu zpracování textilu, se kterým primárně pracujeme, se snažíme zapojit lidi těžko uplatnitelné na trhu práce a rozvíjet smysl pro ekologičtější vnímání chodu věcí.

Nákupem v našem pražském obchodě podpoříte CCBC - Českou koalici pro ochranu biodiverzity, která záslužně shromažďuje neziskové organizace, které po celém světě působí na místech, kde je potřeba pomáhat rozvojem vzdělání a ochranou ohrožených živočišných druhů.

Moment Praha charity...
Tel: 732 847 200
Francouzská 7
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: