Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
března

Ladies Bazar

Kostel na lodi

zpět na výpis akcí
 

Akce, kam můžeš přinést své starší, zachovalé oblečení nebo třeba i kabelky a další doplňky, a místo toho si odnést něco nového.

Datum:02. 03. 18
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Nevejde se ti už oblečení do skříně? Taky máš ve svém šatníku kousky, které nenosíš, ale které by mohly udělat radost někomu jinému? Nebo bys naopak uvítala něco nového a neokoukaného?

Tak přesně proto tu máme „Ladies Bazar – Swap Party“ neboli akci, kam můžeš přinést své starší, zachovalé oblečení nebo třeba i kabelky a další doplňky, a místo toho si odnést něco nového, co tvůj šatník trochu oživí.

Akce se koná pro všechny ladies z ICF Praha, jejich kamarádky a všechny nadšenkyně swap.

Mimo to, že budeš mít možnost „vyměnit“ své oblečení, si budeš moct posedět s kamarádkami nad dobrou kávou nebo koktejlem, popovídat si, nebo si něco vyrobit.

Akce se koná v pátek 2.3. od 16 do 20 hodin v Kostele na lodi. Přijít můžeš kdykoli v průběhu. Hlavní bod programu ale nastane v 18:30 – těšíme se, že se tam potkáme!

Pokud chceš darovat oblečení, boty, kabelky nebo doplňky, budeme moc rády! Prosíme tě ale o to, aby to byly věci pěkné, vyprané, voňavé a pokud je to třeba, tak i vyžehlené. Darovat můžeš i oblečení pro miminka a batolata.

Sběr oblečení bude probíhat v neděle 18. 2. a 25. 2. po ranních i večerních celebrations. Věci můžeš odevzdat do místnosti Kids za barem.

Vstup na akci je volný, registrace není nutná. Oblečení se bude prodávat za symbolické ceny, výtěžek z akce poputuje nadaci Feed The Hungry.

Kostel na lodi
Tel:
V Přístavu
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: