Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
prosince

Adventní workshopy ve Westfield Chodov

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Chcete se naladit na radostnou vánoční vlnu? Nebo vlastnoručně vyrobit krásný dáreček pro své blízké? Dorazte už tuto neděli do Westfield Chodov

Začátek:04. 12. 22
Konec:18. 12. 22
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: lifestyle|Relax, Nakupování

Nalaďte se vánočně s tvořivými adventními workshopy ve Westfield Chodov

Během všech adventních nedělí se Westfield Chodov promění v Santovu dílnu a vy se zde budete moci naučit vařit domácí marmeládu s Romanou Šafránkovou nebo se inspirovat tipy na zdobení cukroví s Janem Jirkou z pořadu Peče celé země. Každá adventní neděle nese vždy jiné téma a také má svého ambasadora právě z řad oblíbených českých osobností, které vás celým programem provedou. Každou neděli na vás kromě tvořivých workshopů bude čekat i pestrý program v podobě tanečních a akrobatických vystoupení. Kompletní vánoční program naleznete také na webu www.vanocenachodove.cz. Takže na co všechno, a hlavně na koho se můžete těšit?

Třetí adventní neděle s Romanou Šafránkovou

Třetí adventní neděli, 11. prosince, se v Santově dílně bude od 12.00 do 18.00 hodin vařit pravá domácí marmeláda! Na pomoc si Westfield Chodov pozval osobu nanejvýš povolanou, a tou je Romana Šafránková. Za své marmelády dokonce získala několik ocenění včetně titulu Nejlepší marmeláda na světě 2015. Nenechte si proto ujít její rady a tipy. A dojde i na adrenalinové kousky. O ty se totiž v čase od 14.00 do 16.00 hodin postará AirGym Art Company, která si připravila show ve stylu závěsné akrobacie.

Čtvrtá adventní neděle s Janem „Jendou“ Jirkou

Bez tradičního vánočního cukroví se Vánoce neobejdou. Poslední adventní neděle, 18. prosince, proto proběhne pod taktovkou cukráře Jana „Jendy“ Jirky z oblíbeného pořadu Peče celá země. Jenda se pustí do výroby vánočního cukroví a lízátek a poradí vám, jak na zdobení i vylepšení chuti. Workshop proběhne od 12.00 do 18.00 hodin. Kromě kreativní části plné inspirace dojde také na autogramiádu jeho nové knihy, která vyjde v listopadu. Na řadu přijde i taneční stepové vystoupení a kouzelník v čase od 14.00 do 16.00 hodin. Máte se rozhodně na co těšit! 

Veškerý program adventních nedělí bude probíhat přímo naproti jednotce Peek & Cloppenburg v 0. patře. Více informací pak naleznete na webových stránkách www.vanocenachodove.cz.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: