Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
srpna

Rostlinná štafeta vol. 38

Zahrada na niti

zpět na výpis akcí
 

Máte doma rostliny, řízky, semínka, které nechcete, nevejdou se vám domů, je vám líto rostliny vyhazovat a chtěli byste nějaké jiné?

Datum:17. 08. 22
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Bydlení

Nejste zatím moc velký pěstitel, ale rádi byste si domů pořídili květiny s příběhem?
Tak to potřebujete přijít na Rostlinnou štafetu!

Už 38. kolo rostlinného happeningu, kde si opět vyměníme svoje nechtěné výpěstky za nechtěné výpěstky někoho jiného. Vítány jsou i semínka, řízky, sazenice a vlastně jakékoliv rostliny, ať už pokojovky nebo ty zahradní!

NOVÁ PRAVIDLA ROSTLINNÉ ŠTAFETY:
Účast není podmíněná přinesením rostliny, můžete přinést kolik rostlin chcete. Nově je ale stanoven MAXIMÁLNÍ POČET ROSTLIN, které si můžete odnést na 5 KUSŮ!!! (do počtu se nezapočítávají semena a potřeby na pěstování rostlin jako květináče atp.)

Pokud si k rostlinkám připravíte i cedulky s příběhem (od koho rostlina je, jak se k vám dostala, nebo proč jí posíláte dál) budeme moc rádi, protože příběh dělá hodně a k rostlině pak má nový majitel hned jiný vztah, když o ní něco ví.

Jak taková roslinná štafeta probíhá?
Štafeta se koná venku, před Zahradou na niti, kde je umístěn dlouhý stůl na který můžete odložit nechtěné rostliny a z kterého si můžete jakoukoliv rostlinu odnést. Štafeta bude probíhat pocelý den, takže můžete přijít kdykoliv mezi 10. a 18. hodinou do Školské 7 na Praze 1.

Zahrada na niti
Tel: 725817858
Školská 7
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: