Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
června

Pravidelné lekce jógy v Centru Černý Most

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Vyrazte na lekci vinyasa jógy pod Taktovkou Petry Špindlerové a Tobiase Lorenza z organizace Yoga Help.

Začátek:22. 06. 22
Konec:31. 08. 22
Čas:18:30 - 19:30
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Pokud už máte dost věčného vysedávání doma na židli a chcete si zlepšit náladu, můžete nyní vyrazit třeba do Centra Černý Most na pravidelné lekce vinyasa jógy pod taktovkou Petry Špindlerové a Tobiase Lorenze z organizace Yoga Help. A kdy jindy, než se začátkem léta potřebujeme zlepšit kondici a pohladit duši?   

 

Lekce probíhají každou středu před západním vstupem do centra vždy od 18.30 do 19.30 a jsou zcela zdarma. Srdečně zváni jsou všichni nadšenci do jógy, ale i ti, kteří by si rádi jógu třeba i poprvé vyzkoušeli.  

 

A co s sebou? Stačí pouze vlastní podložka, pohodlné oblečení, a hlavně úsměv na tváři! Navíc není potřeba nic rezervovat předem, dorazit můžete podle aktuálního počasí i chuti. Lekce pořádá Centrum Černý Most spolu s nadací Yoga Help 

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: