Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
prosince

Vánoční market na Smíchovské náplavce

Pražské náplavky

zpět na výpis akcí
 
Tip

Vánoce jsou za dveřmi. Kam za inspirací na vánoční dárky? Do kreativní dílny U jednoho stolu na pražské smíchovské náplavce.

Začátek:04. 12. 21
Konec:05. 12. 21
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: zábava| gastro| poznání| lifestyle|Nakupování

Přijďte o víkendu 4.-5.12. podpořit kreativce z dílny U jednoho stolu a pořiďte svým blízkým originální dárky od lokálních tvůrců a umělců.

Těšit se můžete na šperky, designové doplňky, kartonové květináče, vázičky, budíky, kreativní hry, DIY boxy, papírové květiny, sojové svíčky, stylová alba, notesy, zápisníky, nádherné balící papíry, stuhy...a další.

Přijďte strávit příjemné odpoledne na jedinečné místo s výhledem na Vltavu. Na baru sametový svařák, výběrová káva, skvělé víno nebo prosecco, domácí dvojctihodné koláče i vánoční cukroví.

Otevřeno 10.00 - 19.00 hod.

Těšíme se na vás.

U jednoho stolu
Tel:
Hořejší nábřeží
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: