Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divadlo Kampa Na Maninách

Praha 7, Na Maninách 32a, 17000

zpět na výpis
 
Divadlo Kampa Na Maninách

Prostor pro kulturu sebepoznávání.

Telefon:776447744
Kategorie: kultura|divadla

Divadlo Kampa nově Na Maninách
Jsme sice divadlo malé, ale svou nabídkou a obsahem nepřeberné. Od ledna 2014 do ledna 2024 bylo Divadlo Kampa provozováno v Praze na Malé Straně v čele s ředitelkou Ivetou Duškovou. 

Od února 2024 se novým domovem Divadla Kampa stává Praha 7 – Holešovice, konkrétně ulice Na Maninách. Divadlo Na Maninách je sice několinásobně větší než na Kampě, ale my věříme, že díky vám a naší tvorbě se nám podaří zaplnit i tento prostor. 

Některé naše akce bude hostit též kulturní centrum Velký Mlýn v Libni. Abyste neměli zmatek v tom, kde se které představení koná, budeme u každého pečlivě zvýrazňovat tyto informace. 

Na repertoáru jsou připraveny téměř všechny vaše oblíbené večerní pořady od Duše K přes naše vyhlášené dramatizace až po naší osobitou autorskou tvorbu. Děti se mohou zase těšit na své pravidelné pohádky a příběhy, které pro vás skoro každý víkend budou nachystané.

Děkujeme za vaši dosavadní přízeň! Věříme, že se nám podaří nový prostor zabydlet naší divadelní poetikou tak, abychom měli zase touhu se společně setkávat a radovat se ze vzájemného spolubytí. Věřte, že se na vás moc těšíme, a děkujeme za vaši dosavadní přízeň a pomoc! Těšíme se na Vás!
 

NAŠE VIZE
Naším cílem bylo vždy rozvíjet divadlo jako důležitý kulturní bod, který je unikátní, jak svým zaměřením na autorskou tvorbu, improvizaci, tvorbu mladých lidí a pro mladé lidi, tak svou atmosférou. 

Na té nejvyšší úrovní je naším cílem propojovat. Propojovat skupiny, které se mohou zdát odlišné, slyšící s neslyšícími, mentálně hendikepované se nehendikepovanými, děti s dospělými, diváky s účinkujícími. Jsme jedineční pestrostí, a to nejen sociální, ale i myšlenkovou a názorovou.

Naší vizí je vytvoření prostoru pro divadelní tvorbu, která je nekomerční, nepodbízivá, poctivá a vyniká svojí laskavostí a duchovním přesahem.

 

Na Maninách 32a
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: