Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
ledna

Renata Drössler - Novoroční koncert

Jazz Dock

zpět na výpis akcí
 

Novoroční koncert v Jazz Docku. Šansonový nářez v doprovodu slavných psychiatrů Jakuba Tökölyho na piano a Tomáše Baroše na kontrabas.

Datum:15. 01. 20
Cena:od 250 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Renata Drössler říká:

Proč se lidé vrací na má vystoupení, proč mě tolik poslouchají? Mám totiž stejné problémy jako oni. Šanson má dva sourozence. Blues a soul. O to, kdo z nich je hezčí se vedou spory. Myslím si, že je to jedno. Každý z nich mi pomáhá přežít, mít radost ze života, uspět. Pouštím lidi do své duše, protože chci, aby našli svůj klid. A našli kuráž ráno vylézt z postele a znovu a zase čelit světu. Myslím si, že slaboši mě neposlouchají. Umožnuji svým posluchačům, aby se jejich energie a emoce propojily s ostatními lidmi v sále. Když vyprodaný sál sdílí emoce, tak na to se nedá nikdy zapomenout. Je vám pak jedno, že pláčete, protože ten chlap vedle vás brečí taky. Vím, co říkám, protože, když zpívám, tak cítím, jak se mnou komunikujete. Vždyť i vy se musíte vypovídat. Pouštím lidi do své duše. Vítejte!

Jazz Dock
Tel: 774058838
Janáčkovo nábřeží 2/3249
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: