Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Ženy, architektura a sen o živém městě pro lidi. Film o neustále se měnícím městském prostředí pohledem čtyř slavných architektek a urbanistek.

Datum:24. 01. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|kina

Ženy, architektura a sen o živém městě pro lidi. Film o neustále se měnícím městském prostředí pohledem čtyř slavných architektek a urbanistek. První z nich, Phyllis Lambert založila Kanadské centrum pro architekturu v Montrealu, Blanche Lemco van Ginkel zase spoluvytvářela územní plán pro Expo 67. Cornelia Hahn Oberlander se zaměřuje na rozvoj městské zeleně a na koncept zelených střech. A Denise Scott Brown se věnuje současnému architektonickému a městskému dědictví. Jak tyto ženy ovlivnily za posledních 70 let architekturu v Evropě? A co je spojuje s osobnostmi Mies van der Rohem, Le Corbusierem, Louisem Kahnem a Robertem Venturim?

CAMP – Centrum archi...
Tel: 770 141 547
Vyšehradská 51
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: