Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
ledna

Rockets and Bombs (Identity Series)

Divadlo DISK

zpět na výpis akcí
 

Inscenace, jež prozkoumává téma identity – individuální identitu, identitu jednotlivce v rámci skupiny a také identitu celé skupiny.

Datum:28. 01. 20
Cena:160 Kč
Čas:19:30 - 20:30
Kategorie: kultura|divadla

Inscenace, jež prozkoumává téma identity – individuální identitu, identitu jednotlivce v rámci skupiny a také identitu celé skupiny. Identita není nic stálého. Proměňuje se a liší se skrze přítomnost a komunikaci, vyvíjí se a stagnuje, vyniká a upadá. Aby divák mohl během představení zažít pocit syrové autentické identity, je večer sestaven ze série interaktivních úkolových sekvencí: fragmenty improvizace, scénografické prvky, selhání a nemožnost převyprávění příběhů – to vše ústící ve společný okamžik mezi účinkujícími a diváky.

S každým představením jsou přidávány nové, účinkujícím neznámé, úkoly, což do představení vnáší pocit nebezpečí, nepředvídatelnosti a potenciálního chaosu a neúspěchu. Zůstávají však i staré úkoly, které se s opakováním posouvají a vyvíjejí a dávají možnost odhalit pravdu o naší identitě. Každé představení bude neopakovatelný unikát, tak jako totožnost každého z nás a tak jako každý, kdo se přijde osobně přesvědčit.


Premiéra
11. října 2019

Director
Tinka Avramova
Dramaturge
Ran Jiao
Scenographer
Riin Maide
Producers
Zdeňka Valečková, Ondřej Melíšek, Dominik Sosnovec 
Starring
Jiří Brnula, Daniel Horečný, Fedir Kis, Lenka Nahodilová, Sai Psyn

Divadlo DISK
Tel: +420 234 244 254
Karlova 26
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: