Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
prosince

Smečka (Divadelní ateliér Domu dětí a mládeže Praha 10)

KD Kyje

zpět na výpis akcí
 

Hra založená na reálných příbězích útěkářů z výchovného ústavu. Následuje beseda s odborníky.

Datum:04. 12. 19
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 11:00
Kategorie: kultura|divadla

 

Na základě skutečných zážitků opravdových útěkařů z výchovného ústavu vznikla divadelní hra Smečka, kterou zahrají nadějní herci z Divadelního ateliéru Domu dětí a mládeže Praha 10.

Netradiční příběhy zdramatizoval ředitel DDM Roman Urbanec. Představení poslouží jako výchovná lekce pro žáky 8. a 9. tříd ZŠ Šimanovská.

Na pódiu uvidí herce jen o pár let starší než oni sami, kteří se vypořádávají s těžkostmi, jež se dotýkají životů školních dětí. Dějem se vinou složité vztahy, počínající lásky, problémy dospívajících, šikana. Smečka ukazuje, jak snadná je cesta na šikmou plochu.

Po představení se herci sejdou s diváky na besedě, kam dorazí i psychologové, kriminalisté či soudci. Bude se řešit i to, o čem se špatně mluví, aby pak rodiče a učitelé nebyli překvapení.

Učitelé mohou představení využít jako základ pro další práci se svými žáky.

 

Vstupné: zdarma

KD Kyje
Tel: 226 220 533
Šimanovská 47
Praha, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: