Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
listopadu

Koncert pro budoucnost 2019

Festival svobody

zpět na výpis akcí
 

Znovu na místě, kde se psaly naše dějiny a kde před 30 lety započala nová cesta naší společnosti za svobodou a demokracií.

Datum:17. 11. 19
Cena:Zdarma
Čas:16:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Sejdeme se 17. listopadu na Václavském náměstí. Znovu na místě, kde se psaly naše dějiny a kde před 30 lety započala nová cesta naší společnosti za svobodou a demokracií.

Koncert pro budoucnost je občanským setkáním a vyvrcholením akcí konaných v rámci Festival svobody 2019. Pod koněm nás čeká nabitý program plný koncertů a projevů nejznámějších osobností kulturního a veřejného života.

MODERUJÍ: Jindřich Šídlo a Zuzana Tvarůžková

VYSTOUPÍ: Mig 21, Tata Bojs, Buty, vypsaná fiXa, Aneta Langerová, Vltava, Už jsme doma, Lenka Dusilova, Poletíme?, Bára Zmeková, Thom Artway, Circus Brothers, Skety a další

PROMLUVÍ: Lída Rakušanová, Michael Žantovský, Šimon Pánek, Jiří Přibáň, Václav Malý, Jan Kysela, Nora Fridrichová, Tomáš Halík, Jáchym Topol, Martin Mejstřík, William Luers, Hynek Čermák, David Klimeš či Rosťa a Šimon Novákovi.

Festival svobody
Tel:
Václavské náměstí
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: