Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
října

Putinovi agenti - 2.repríza

Jatka78

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si připomenout mrazivou atmosféru knihy O.Kundry Putinovi agenti v novém live cinema projektu na Jatkách78.

Datum:10. 10. 19
Cena:od 250 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Máte rádi novináře Ondřeje Kundru a jeho knihu Putinovi agenti, která se zabývá působením ruských tajných služeb na našem území? Přijďte si připomenout její mrazivou atmosféru v novém live cinema projektu, který se právě nyní na Jatkách78 chystá!

Mysleli jste si, že po pádu železné opony a vstupu do NATO nám už žádná rizika nehrozí? Ruské tajné služby ale své agenty z České republiky nikdy nestáhly. Naopak, v poslední době jejich řady výrazně posílily. Na co agenti lákají své oběti a jaké praktiky k tomu využívají?  

S pomocí živého natáčení a živého střihu se během nového představení Putinovi agenti stanete součástí filmu, který se odehraje jenom jednou, právě v tento večer, jenom před vašima očima. Vyzkoušejte si, jaké to je, když se dostanete do hledáčku agentů ruských tajných služeb. Nové divadelní představení režisérky Petry Tejnorové je volně inspirováno knihou novináře Ondřeje Kundry. 

"Prostor, v němž žijeme, jsme si navykli vnímat jako bezpečný. Členství ČR v EU a NATO v nás posílilo přesvědčení, že odteď nám žádná velká rizika nehrozí. Jenže Rusko odsud nikdy své tajné agenty nestáhlo, naopak v posledních letech jejich řady spíše posílilo. Jedním z jejich cílů je podkopat zdejší stále se usazující a vratkou demokracii, vnést do ní chaos, oslabit její zakořeňování do obranných a politických struktur Západu a zmocnit se našich tajemství. Přestože se české tajné služby snaží problémy řešit, jejich úsilí je neustále narušováno slovy i činy významných ústavních činitelů a jejich spolupracovníků." (O. Kundra: Putinovi agenti)

Jatka78
Tel: 731 555 477
Jateční 1530/33
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: