Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
září

Den bez aut v Dolních Měcholupech

Městská část Praha - Dolní Měcholupy

zpět na výpis akcí
 

Den bez aut je akce na podporu bezmotorové dopravy ve městech, letos s podtitulem „Projdi se s námi“.

Datum:21. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 19:00
Kategorie: kultura|ostatní

Akce se již tradičně koná ve velkých Evropských metropolích jako vyvrcholení Evropského týdne mobility. Hlavní město Praha se v letošním roce rozhodlo přistoupit k pořádání Dnů bez aut nejen na celopražské úrovni, ale také na úrovni jednotlivých MČ. K výzvě se připojilo 5 městských částí.

V Dolních Měcholupech si budete moci vyzkoušet jízdu na koloběžkách, skákací boty, přihlásit se na lekci inline nebo Nordic Walking, pro děti budou připraveny zajímavé výtvarné, vědecké a zábavné dílničky. Odvážní si budou moci vyzkoušet chůzi naboso po různých materiálech (kamínky, šišky, písek,...) a ti nejodvážnější na vlastní chodidla vyzkouší takzvaný Glasswalking - chůzi po skle. Součástí DBA bude také již 12. ročník cyklistického (a turistického) setkání s názvem Měcholupská šlapka. To a ještě mnoho dalšího Vás čeká na Dni bez aut v Dolních Měcholupech!

Kromě jednotlivých aktivit pro návštěvníky se na podiu představí místní spolky a kroužky s tanečními i divadelním představením, den ukončí hudební vystoupení kapely Duo Amis.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Městská část Praha -...
Tel:
Dolnoměcholupská 168/37
Praha 10, 111 01
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: