Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
října

Signal festival 2019

SIGNAL Festival

zpět na výpis akcí
 
Tip

Sedmý ročník Signal Festivalu na téma revoluce začíná 10. října a pražské ulice budou téměř dvě desítky instalací hostit do nedělní půlnoci.

Začátek:10. 10. 19
Konec:13. 10. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|vizuální umění

Návštěvníkům představí světelné umění na třech trasách vedoucích Malou Stranou, Starým Městem a Karlínem. Z celkem 18 instalací bude 12 umístěných na zcela nových lokacích. Poprvé se rozsvítí například základní škola nebo ministerstvo dopravy.

Mezi nejvýraznější jména letošního ročníku patří architektka Eva Jiřičná a její tajemná instalace ve Vojanových sadech. Novinkou je mapa zadarmo v rámci festivalové aplikace a spolupráce s ekologickým projektem Sázíme stromy.

Slavnostní zahájení proběhne 10. října v 19 hodin na Smetanově nábřeží u nejrozsáhlejší instalace v historii festivalu od audiovizuálního umělce Jakuba Peška.

Kompletní informace o Signal festivalu 2019 najdete v článku ZDE.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: