Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
ledna

Blanka Matragi : Timeless

Obecní dům

zpět na výpis akcí
 

Spojením nezaměnitelného kouzla secesních prostor Obecního domu a exkluzivních modelů B. Matragi vznikl jedinečný koktejl opojující smysly.

Začátek:01. 01. 18
Konec:31. 12. 20
Cena:od 155 Kč
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: kultura|design, galerie, vizuální umění

Výstava bude znovu otevřena 1. června 2020!

Otevřeno denně: 10:00 - 19:00* *V době komentovaných prohlídek je výstava otevřena pouze do 16:00 hodin. 

Výstava nyní představuje obměněnou expozici mapující její více jak pětatřicetiletou kariéru módní návrhářky a designérky. Rovněž zde najdete nejnovější kolekci Elements 2017. Zde se designérka Blanka Matragi inspirovala přírodními živly bez kterých by život na naší planetě neexistoval. Kolekce Elements je obohacena o nejnovější technologie nejen v materiálech, ale hlavně v přístupu a používání autorských inovačních nápadů v 3D efektu s iluzionistickými prvky. Dále je k vidění také sklo, porcelán, sochy, lustry, šperky či grafiky.

Obecní dům
Tel: 222 002 119
Náměstí republiky 5
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: