Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
července

Das Sommerkino Praha: Love Steaks

Kinoloď

zpět na výpis akcí
 

Promítání filmu Love steaks v rámci projektu Das Sommerkino Praha proběhne na pláži před Kinolodí. Německy s českými titulky.

Datum:23. 07. 19
Cena:Zdarma
Čas:21:30 - 23:30
Kategorie: kultura|kina

Luxusní a moderní wellness hotel. V kuchyni se denně smaží steaky pro klientelu, která si nechává masírovat svá stárnoucí těla. Clemens přichází do hotelu jako masér-nováček, Lara pracuje v kuchyni už řadu let. On je duchovně založený, ona se oddává alkoholu a divokému životu. Přes zjevnou nesourodost se mezi Clemensem a Larou začne vyvíjet zvláštní vztah...
Love Steaks je nezávislá dokumentárně laděná tragikomedie, která vznikla bez finanční podpory velkých německých institucí a z velké části na základě improvizace. Poprvé v historii získala ocenění ve všech čtyřech kategoriích Ceny nového německého filmu (režie, produkce, scénář a herci) na festivalu v Mnichově. Vynikající novodobá love story s pozoruhodnými hereckými výkony vzbudila pozornost i na 48. MFF v Karlových Varech.

89 minut.
Promítání začne po setmění.

Kinoloď
Tel:
Přístavní
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: