Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
června

Bad Wolves (US) - Prague, Rock for People 25 Concerts

Futurum Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Američtí Bad Wolves míří do Prahy!

Datum:17. 06. 19
Cena:660 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Loni se s velkým úspěchem představili českému publiku v roli předskokanů Three Day Grace a letos k radosti fanoušků navážou vlastním koncertem. Ten proběhne už za měsíc, v pondělí 17. června ve Futurum Music Baru.  

Koncert pořádá Ameba production v rámci koncertní série Rock for People Concerts. Podrobné informace naleznete na webu www.rockforpeople.cz.  Předprodej vstupenek je k dispozici na GoOut.net.

Bad Wolves se dali dohromady v roce 2017, ale rozhodně to neznamená, že jde o nějaké nezkušené nováčky. Frontmanem je Tommy Vext (ex-Divine Heresy, ex-Snot), za bicími sedí John Boecklin (ex-DevilDriver), dále skupinu tvoří kytaristé Doc Coyle (ex-God Forbid) a Chris Cain (ex-Bury Your Dead, ex-For The Fallen Dreams) a baskytarista Kyle Konkiel (ex-In This Moment). Manažera jim nedělá nikdo jiný než Zoltan Báthory z Five Finger Death Punch.   

Do povědomí fanoušků se asi nejvíc zapsali svým coverem legendárního protestsongu Zombie, jímž zároveň složili poctu zesnulé Dolores O'Riordan.  V květnu 2018 vydali své první album Disobey, ve kterém potvrdili, že se nenechají omezovat žádnými škatulkami a využili elementy rocku, metalu, hip-hopu i progressive rocku.

Futurum Music Bar
Tel: 257328571
Zborovská 7
Praha 5 Smíchov, 15500
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: