Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
května

Křest audioknihy Cesta do pravěku

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Buďte u toho a pokřtěte s námi unikátní vydání kultovního filmu Karla Zemana - Cesty do pravěku v podobě audioknihy namluvené Oldřichem Kaiserem.

Datum:22. 05. 19
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: kultura|ostatní, hudba

Těšit se můžete na bohatý doprovodný program s pravěkou tématikou!

15:00 - 16:00 ️ DOBRODRUŽNÁ HRA S POKLADEM
Zahrajte si s dětmi dobrodružnou hru, která vás zavede zpět časem do pravěku a zapálí ve vás touhu po pokladu. Doporučeno pro děti od 6 let. Na všechny úspěšné dobrodruhy čekají dárky nejen s pravěkými motivy.

16:00 - 17:45
️ PŘEDNÁŠKY PALEONTOLOGA ŠTĚPÁNA RAKA
Paleontolog Štěpán Rak vás provede světem Karla Zemana a přiblíží vám některé významné zkameněliny, které ve filmu Cesta do pravěku kluci potkali. Projdete si společně muzejní expozici a dozvíte se, jak paleontolog vnímá dávnou minulost naší Země.

Přednášky proběhnou dvě od 16:00 a od 17:00 a jsou ke vstupnému do muzea zdarma. Obě dvě budou stejné. Doba trvání jedné přednášky je 45 min. Kapacita je omezena na 15 osob. Místa si rezervujte včas na info@muzeumkarlazemana.cz.

18:00 - 18:45
️ KŘEST AUDIOKNIHY CESTA DO PRAVĚKU
Poslechněte si peripetie při produkci audioknihy a seznamte se s její kmotrou, dcerou Karla Zemana - Ludmilou Zemanovou. Zájemci si mohou od paní Zemanové nechat podepsat mj. knihu Karel Zeman a jeho kouzelný svět.

19:00 - 20:00
️ PRODLOUŽENÁ OTEVÍRACÍ DOBA MUZEA
Prodlouženou otevírací dobu muzea můžete využít k prohlídce expozice po doprovodném programu a podívat se tak na věci, na které bude při křtu a přednášce upozorněno, a kterých jste si před tím nevšimli.

Více informací na http://bit.ly/krest_audioknihy_Cesta_do_praveku.

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: