Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
června

Letní kino: Bohemian Rhapsody

Plechárna

zpět na výpis akcí
 

Ochutnejte oblíbená jídla Freddieho Mercuryho a zkoukněte pod širým nebem trhák Bohemian Rhapsody.

Datum:26. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 23:30
Kategorie: kultura|koncerty

Spojíme film a pořádné jídlo. Přijďte na netradiční promítání letního kina na Plechárně. Od sedmi večer vám naservírujeme oblíbená jídla Freddieho Mercuryho připravená podle Královské kuchařky Freddieho Mercuryho. V devět promítneme loňský trhák Bohemian Rhapsody, který mapuje cestu kapely Queen a jejího frontmana od počátků až po nezapomenutelné vystoupení na koncertě Live Aid v roce 1985.

Pokud jste Bohemian Rhapsody ještě neviděli, určitě přijďte, a pokud už ano, film si zopakujte. Stal se nejnavštěvovanějším snímkem v českých kinech a rozhodně stojí za opakované zhlédnutí. Uslyšíte v něm hity kapely včetně nezapomenutelných We Are the Champions, Somebody to Love nebo Bohemian Rhapsody, podle které je film pojmenovaný.

Projekce filmu začíná ve 21:00.

Vstup zdarma

Plechárna
Tel:
Bryksova 1002 / 20
Praha 14, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: