Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
května

Tři generace rodiny Reynkových

Chodovská tvrz

zpět na výpis akcí
 

PETRKOVSKÉ PARALELY Výběr z tvorby Bohuslava Reynka, Suzanne Renaud, Daniela, Jiřího a Michaela Reynka – kresby / grafiky / fotografie / poezie

Začátek:10. 05. 19
Konec:28. 07. 19
Cena:50 Kč
Čas:13:00 - 19:00
Kategorie: kultura|galerie

PETRKOVSKÉ PARALELY

Výběr z tvorby Bohuslava Reynka, Suzanne Renaud, Daniela, Jiřího a Michaela Reynka – kresby / grafiky / fotografie / poezie / knihy.

Velká galerie Chodovské tvrze uvádí generační výstavu Rodiny Reynkových s jednotícím motivem podobností v grafické tvorbě zejména Bohuslava Reynka a ve fotografiích jeho syna Daniela. Petrkov a venkovský zámek, ve kterém rodina žije, je a byl velkou inspirací pro několik generací výtvarníků, básníků a fotografů. Stal se ostrovem vnitřní svobody a oddělenosti od všech moderních proudů, žil si vždy svým vlastním životem. Výstava přináší malé nahlédnutí do tohoto neopakovatelného světa.

Komentovaná prohlídka výstavy – 23. 5. 2019 od 18.hodin. Vstupné 50/30 Kč.

Chodovská tvrz
Tel: 267914831
Ledvinova 9
Praha 4, 14900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: