Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Disturbed jsou jedna z nejúspěšnějších rockových skupin současnosti.

Datum:24. 06. 19
Cena:839 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Tato multiplatinová čtyřka dosáhla se svými alby pěti prvních příček hitparády Billboard Top 200 v řadě. Tento úspěch je vynesl po bok takových veličin jako Metallica, jediná tvrdá kapela, která takového úspěchu dosáhla. Album Immortalized (2015) získalo platinu a obsahovalo třikrát platinový hit “The Sound of Silence.” Od svého založení v roce 1996 skupina prodala přes 16 milionů alb po celém světě a uspěla dvanáctkrát s No. 1 singly v Active Rock Radio. Jejich čtyřikrát platinový debut z roku 2000 nazvaný The Sickness formálně ohlásil jejich příchod na scénu hard rocku a jejich postavení bylo stvrzeno nominací na GRAMMY® Award a zlatou, platinovou a dvakrát platinovou deskou.S pojmenováním “Best Rock Artist” získaným na oceněních iHeartRadioMusic Awards v roce 2017 Disturbed pokračují ve své pouti na vrchol se svým sedmým albem, příhodně nazvaným Evolution.

Evolution World Tour přinese fanouškům třaskavou směs starých hitů jako “Down With The Sickness,” Inside The Fire” a “The Sound Of Silence” a novějších skladeb jako “Are You Ready” a nedávno zveřejněné písně “A Reason To Fight.”

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: