Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Začíná výstava tří největších českých škol architektury

Začátek:28. 03. 19
Konec:18. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Historicky poprvé se v Centru architektury a městského plánování (CAMP) uskuteční společná výstava tří největších českých škol architektury. Výstava Olověný Fuchs f Kleci propojuje architektonické studentské soutěže Ještěd f Kleci (Fakulta umění a architektury TU v Liberci), Cena Bohuslava Fuchse(Fakulta architektury VUT v Brně) a Olověný Dušan (Fakulta architektury ČVUT v Praze). Veřejnosti tak představí ty nejlepší práce budoucích architektů, jako jsou duševní lázně v Novohradských horách nebo kulturní centrum s ubytováním v Litomyšli, vytvořené z opuštěného průmyslového areálu. Studenti z Brna, Liberce a Prahy v CAMPu vystaví nominované i oceněné projekty soutěží od 22. března do 18. dubna 2019. Vstup je zdarma.

CAMP – Centrum archi...
Tel: 770 141 547
Vyšehradská 54
Praha 2
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: