Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
dubna

Cestovatelské kino: Island

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

Jako na jiné planetě, a přece v Evropě! Vydejte se do země ohně a ledu, která nikdy nepřestane udivovat.

Datum:18. 04. 19
Cena:139 Kč
Čas:20:30 - 22:30
Kategorie: kultura|kina

Nalaďte se na životní rytmus, který určují nekonečná lávová pole, nezbedné sopky, stovky vodopádů a tisíce ovcí,… a samozřejmě trollové, kteří neradi vidí, když jim postavíte přes obyvák silnici. V průvodu cestovatele Davida Vargy si vychutnáme záběry na ikonické, ale i méně známé oblasti Islandu z ptačí perspektivy. Přidáme i pár zajímavostí o tom, jak se na tomto magickém ostrovu žije a jak ho procestovat za málo peněz.

David Varga je fotograf, cestovatel a dobrodruh, který se v rámci svých cest zamiloval do Islandu a tento magický ostrov navštívil celkem už 10krát. Focení a cestování se věnuje víceméně jen ve volném času vedle náročné práce ve finančním odvětví, i proto v rámci svých cest vyhledává opuštěná místa a panenskou přírodu, jako například právě na Islandu anebo v severním Norsku.

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: