Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
prosince

Jelen, special guest: Míša Tučná, support: Tereza Ba...

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Jelen nasedne do Dostavníku Michala Tučného.

Datum:11. 12. 19
Cena:od 440 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Legendárního zpěváka poctí albem i turné, v rámci kterého se zastaví hned třikrát v Lucerna Music Baru – 10., 11. a 12. prosince.
Po mimořádném úspěchu podzimního turné s Míšou Tučnou, dcerou countryové legendy, se Jelen rozhodl pro pokračování. Na podzim vyrazí do menších klubů, kde si fanoušci budou moci ještě intenzivněji vychutnat pověstnou jelení energii. V září navíc kapela vydá speciální album, které ponese název Jelen: Dostavník Michala Tučného.
Zatímco loňské koncerty s Míšou Tučnou po boku se odehrály ve velkých sálech, včetně pražského Fora Karlín, tentokrát se formace rozhodla pro návrat do menších prostor. V nich může navázat osobnější kontakt s fanoušky. „Hraní pro několik tisíc lidí je skvělá zkušenost, ale klubové prostředí nám umožní být divákům o něco blíž, což atmosféru často nakopne do nepopsatelných výšin,“ líčí zpěvák.
Spolu s Jelenem vyrazí na šňůru talentovaná písničkářka Tereza Balonová, která kapelu doprovázela už na loňském turné.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: