Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
března

Patrik Hábl: Re:konstrukce - komentovaná prohlídka v...

Villa Pellé

zpět na výpis akcí
 

Z důvodu RE:KONSTRUKCE otevřeno! Kompletní a náročná obnova prostor, absolutní využití plochy s citem, který povyšuje pozadí na hlavní motiv.

Datum:13. 03. 19
Cena:od 60 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

Z důvodu RE:KONSTRUKCE otevřeno! Kompletní a náročná obnova prostor, absolutní využití plochy s jemným citem, který povyšuje pozadí na hlavní motiv, hra s okolním prostorem kde půjde o tvorbu in situ a kdy se výstavní sály promění v jeden obrazový celek. Patrik Hábl (1975) fascinovaně intervenuje do prostoru, experimentuje s malířskými technikami, měřítkem a pracuje s nezvyklými formáty, které velice pracným způsobem plní svými téměř japonskými motivy.

Komentovaná prohlídka k výstavě, kde společně s návštěvníky autor Patrik Hábl a kurátor Radek Wohlmuth proberou jejich postřehy a interpretace. Setkání, které chápat jako svého druhu konfrontaci nad formami umělecké tvorby, výrazových prostředků i jako platformu pro nové souvislosti a interpretace autorova díla, kultury a uměleckých tradic vůbec.

Villa Pellé
Tel: 224 326 180
Pelléova 10
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: